Свободни /незаети/ площи под наем

„БИЦ-ИЗОТ“ АД се е утвърдило през годините като лоялен и надежден партньор при отдаване под наем на офисни, складови и производствени помещения в гр. София. Фирмата разполага с различни класове площи, които са позиционирани в гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 133, 7-ми километър, до разклона за летището.

Доброто местоположение на сградите, собственост на фирмата на един от основните булеварди на гр. София спомага за лесен достъп от всички точки на града. Само 6 мин. Ви делят от центъра му и 3 км – от аерогара София. В същото време от офисите се разкрива превъзходна гледка към Витоша. От двете страни на булеварда са разположени много административни и производствени сгради, търговски и изложбени центрове, което е добра предпоставка за развитие на успешен бизнес. В непосредствена близост има спирки на градския транспорт и метростанция, което улеснява до голяма степен достъпа на клиенти и служители на фирмите – наематели. В сградите се предлагат множество възможности за бизнес срещи в ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене на ниски цени. Това спестява време на служителите и е голямо удобство за работодателите.

Сградите, собственост на „БИЦ-ИЗОТ“ АД разполагат с големи и удобни паркинги, което спомага за запазване на комфорта от ползване на лични и служебни автомобили от наемателите. Паркингите имат система за контрол на достъпа. В близост са разположени и общински площи, където свободно могат да паркират всички посетители и клиенти на фирмите – наематели.

До офис сградите е разположен хотел –  това подпомага осъществяването на бизнес контакти с клиентите и партньорите от други населени места и чужбина. За провеждането на различните събития и презентации на фирмите – наематели има на разположение голяма и малка конферентна зала, и оборудван компютърен кабинет.

Предлаганите от „БИЦ ИЗОТ“ АД офиси и складове под наем са на изключително атрактивни цени и могат да отговорят на нуждите, както на клиенти търсещи търсещи максимално семпъл и евтин офис, така и на тези търсещи модерен и комфортен офис под наем в София на добра цена. Конкурентно предимство е големия избор на различни по големина площи и офиси, които се отдават под наем. Квадратурите на помещенията варират от 16 м2 до 1000 м2. Може да се изтъкне и факта, че височината на предлаганите под наем офиси, складове и производствени помещения е между 3 и 4,2 м. Фирмата осъществява гъвкава политика и възможност за реконструкция на площи, в съответствие със специфичните изисквания на всеки клиент. В сградите собственост на „БИЦ ИЗОТ“АД има множество готови офиси, складове и производствени помещения за отдаване под наем със структурно окабеляване и оптичен интернет.

Голямото разнообразие от фирми – наематели благоприятства развитието на бизнес контакти между сегашни и нови наематели, работещи в съответните браншове. Наематели на площи са множество фирми от проектанската, инженерната, компютърната, сервизната, електронната, металообработващата и др. дейности като предпечат и печат, измерване и изпитване на техника, озвучаване и др. За улеснение служат и медицински пункт, модерен стоматологичен кабинет, аптека, книжарница и др. На територията на предлаганите под наем офиси, складове и производствени помещения има разкрити клонове на две големи банки, 2 банкомата, офис за куриерски услуги, стоянка на таксиметрова фирма, туристическа агенция и др.

Ваши надеждни партньори могат да станат фирми за:

• продажба, сервиз и ползване под наем на офис техника;

• механична обработка на прецизни детайли и матрици ;

• производство на голи печатни платки;

• монтаж на печатни платки и електронни изделия;

• производство и поддръжка на телекомуникационно оборудване, системи за контрол на достъпа и др.

• счетоводно обслужване и консултации и др.

„БИЦ-ИЗОТ“ АД  предлага услугите на лицензиран център за професионално обучение – получаване на професионална квалификация, интензивни курсове по компютърни мрежи, електробезопасност, компютърна грамотност, английски език и др.

За гарантиране на спокойствието на своите наематели „БИЦ-ИЗОТ“ АД разполага с контрол на достъпа – 24/7 жива охрана и видеонаблюдение на сградите. Извършва се своевременно:

• Ремонт, поддръжка, почистване, осветление на общите части;

• Профилактика на тръбопроводната мрежа;

• Профилактика и поддръжка на всички инсталации;

• Поддръжка на системата за контрол на достъпа, включително издаване на справки за присъствие;

• Организиране и извозване на битови отпадъци;

• Поддръжка на прилежащите към сградата външни площи – тротоари, зелени площи и др.

Ето защо, ако търсите офис под наем в София, склад или производствено помещение на достъпна цена, можете да се обърнете към нас, за да Ви дадем по-подробна информация за предлаганите от „БИЦ ИЗОТ“АД услуги.

Можете да разчитате, че независимо от големината и вида на търсените от Вас помещения ще Ви предложим максимално добро решение за постигането на Вашите бизнес цели.

Comments are closed.